VIP-alpakkavandring

Turen går gjennom trolsk skog til man kommer over tregrensa. Vi går til Rudisprekkene som er ei dyp revne i fjellet, den gå det an både å gå over, og inn i.

Tidspunkt: etter avtale mellom kl.17.00-19.00

Turen starter fra setra. Den går gjennom trolsk skog til vi kommer over tregrensa. Alpakkavandringen foregår i rolig tempo i lett stigende terreng. Vi går til Rudisprekkene som er ei dyp revne i fjellet. Den gå det an både å gå over, og inn i (uten alpakka). Rudisprekkene ligger over Bjølstadskogen der det kjente eventyret om Trollene på Heidalsskogen kommer fra (Norske Folkeeventyr,av Asbjørnsen og Moe). Ved Rudisprekkene vil du få servert kaffe, noe forfriskende å drikke, samt noe godt og lokalt å spise. Når vi kommer til Rudisprekkene åpner det seg helt opp, og ved fint vær vil du oppleve magisk lys over Jotunheimens ville pigger. Her er det utsikt over blant annet kjente 2000-meters fjellltopper som Glittertind (2460 moh.), Besshøe (2258 moh.), Nautgardstingen (2258 moh.), Kvitingskjølen (2064 mov.) m.fl.

Når vi går tilbake, vil du se Rondanes flotte fjell som ruver mot horisonten i magisk kveldslys.

VIP-alpakkavandring kan kombineres med pizzaservering i Tentipien etter endt tur, om du ønsker det. Ta kontakt for pris, så skreddersyr vi en pakketilbud til deg.

Pris: Gruppepris fra kr1500,- Ta kontakt for pristilbud.

Kontakt oss for å booke VIP-alpakkavandring

VIP ALPAKKAVANDRING

PAKKETILBUD FOR GLAMPINGGJESTER

Kontakt oss for å booke VIP-alpakkavandring