Mat

Mat vi tilbyr

Frokostkasse kr. 250 pr. pers

Rømmevafler

Kanelsnurrer

Bakerovnpizza kr.200-220,-

Rømmegrøt med spekemat-tallerken

Ønsker du å spise pizza på setra? En spesiell anledning, eller har du bare lyst på en deilig bakerovnpizza? Ta turen til oss. Vi tar imot grupper, par enslige.

Vi tar i mot bestillinger på mob: 96048740. Pizza må forhåndsbestilles da vi til tider har stor pågang.

Vi har øl-, og vinservering

På setra har vi enkel matservering om du skulle bli sulten. Kanskje du vil ha rykende fersk gjærbakst fra bakerovnen til kaffen? Vi har også deilige rømmevafler om det skulle friste.

Eller har du lyst på bakerovnspizza med topping av lokale råvarer?
Vi serverer utsøkt porsjonspizza. Den har vår egenkomponerte pizzasaus, deilig ost og ulike typer spekeskinke fra Aukrust og Breheimen mat. Vi har også vegetarpizza på menyen om du har mest lyst på det. I tillegg kan kjøpe ulike typer norskprodusert økologisk drikke fra Safteriet. 

Glampinggjester har mulighet til å kunne bestille en innholdsrik frukostkasse.

Frukostkassen inneholder hjemmebakte rundstykker, jordbærsyltetøy fra Kaurstad, Mor Åse ost fra Avdem gårdsysteri, vår egen spekepølse, kokt egg, ekte smør, frukt og grønt, Safteriets økologiske eplemost, og Aukrust te og/eller presskannekaffe. Frokostkassen serveres kl.09.00 i vår koselige og stemningsfulle Tentipi.

Lyst til å grille selv? Vi har gassgrill tilgjengelig for våre gjester.

Det er dessverre ikke lov å ta med, eller nyte medbrakt alkohol på seterområdet eller inne i Tentipien da vi har egen sjenkebevilling, og har servering av øl og vin.

Dersom du har noen form for matallergi som vi må ta hensyn til, må du gi oss beskjed om dette på mail : post@jotunfjell-alpakka.no minimum 48 t før ankomst

Book ditt opphold hos oss

VIP ALPAKKAVANDRING

PAKKETILBUD FOR GLAMPINGGJESTER

Book VIP-alpakkavandring