Alpakkavandring

NB: Vi opplever problemer med bookingsystemet på Alpakkavandring. Send forespørsel på mail om du ønsker å booke alpakkavandring i sommer.

Spesifikasjoner alpakkavandring

Tid: fram til 22.06.2024-04.08.2024
kl. 11.00 – glampinggjester
kl. 14.00 – bookede turer
kl. 17.00 – VIP-alpakkavandring

Alpakkavandring er ikke inkludert i overnatting. Dette må bestilles i tillegg om du ønsker det.


Kom i ett med naturen og opplev en indre ro i fantastisk natur sammen med våre alpakkaer. Alpakkavandring er en opplevelse som passer for alle. Familie, par, enslige, unge og gamle. Ta en pause fra hverdagens kjas og mas, og ta deg tur i rolig tempo i fjellheimen rundt setra vår. Dette er minnerik opplevelse for deg som ønsker en opplevelse utenom det vanlige.

Alpakkaer er rolige, harmoniske og nysgjerrige dyr. Bare det å være rundt, og sammen med en alpakka gir ro i kropp og sjel. Med sitt fine vesen og gode framtoning kan vi garantere at du vil ha et smil om munnen etter å ha hilst på disse flotte dyrene.
Du kan gå tur både med egen alpakka, eller du kan bli med på alpakkavandring som deltager. En gruppe kan for eksempel dele på en eller flere alpakkaer. Dette er en fin aktivitet som passer for alle som er glad i dyr, og som liker å bevege seg ute i praktfull natur.

Turen varer ca. 1,5 timer, og vi holder et rolig tempo innover i fjellet. Her kan man nyte panoramautsikten over Rondane nasjonalpark. Alpakkavandringen inkluderer også seteropplevelser på setra vår. Før turen vil du få lære litt om alpakkaer. Turen avsluttes på setra der er det mulig å hilse på de andre dyrene våre.

Alpakkavandring for glampinggjester
er kl. 11.00. Dette må forhåndsbestilles på
mail eller ved ankomst

VIP ALPAKKAVANDRING

PAKKETILBUD FOR GLAMPINGGJESTER

Kontakt oss for booking av VIP-alpakkavandring